We ontwerpen leeromgevingen en begeleiden processen op elk niveau binnen een organisatie waarin we eigenaarschap en zelfsturing altijd als uitgangspunt nemen. We doen hiervoor wat nodig is: coachen, procesbegeleiding en het ontwikkelen van programma's,  producten of lossen diensten. 
In onze snackbar tref je hapklare en behapbare diensten aan die je bijvoorbeeld kunt inzetten op een evenement of projectdag. 

DSC01334.jpg

PRocesbegeleiding & (team)coaching

WAT

Krijg je iets maar niet van de grond of loop je als team telkens ergens op vast? Wij coachen, brengen teamstructuren in kaart, en helpen koers varen. 

HOE

We vinden vaart en energie belangrijk. Daarom stimuleren we teams om toe te werken naar het realiseren van kleine experimenten. Dit doen we om processen te versnellen en om ruimte te maken voor leren door te doen.  Al doende kijken we dan naar uitdagingen, onderliggende patronen en ontdekken we hoe we het team optimaal kunnen laten samenwerken. 

VOORBEELDEN

Als projectleider van het PAX Christi college hebben we de start van het transitietraject van ondernemend leren morgen begeleiden.

Op het Grafisch Lyceum Utrecht hebben we met teamcoaching teamleden nieuwe denkrichting gegeven. 

 
 

onderwijsontwerp

WAT

Wil je zinvol en toekomstgericht onderwijs? Wij ontwerpen onderwijs dat stimuleert om ondernemend te gaan leren. Talenten worden zichtbaar en iedereen heeft de regie over hun eigen leerproces. 
 

HOE

We ontwerpen ervaringen in het onderwijs. Bij elke ervaring maak je contact met je omgeving. Door fysieke dingen te doen en te ervaren, bewustwording van eigenaarschap, ontwikkel je zelfsturing. Dit helpt je om je eigen pad uit te stippelen.
 

VOORBEELDEN

Voor ROC Amsterdam ontwierpen we een experience dat studenten uit hun comfortzone haalde.  Zij maakte hierdoor op een andere manier contact met elkaar.  Samen met het Grafisch lyceum Utrecht hebben we Mindmaster ontwikkelt. De vraag hierbij was: hoe kunnen we ervoor zorgen dat studenten zich beter kunnen focussen?

20220407_131846_edited_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-10-14 om 18.24_edited.jpg

snackbar

WAT 

Wil je erachter komen wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Trek bij ons een experience, workshop of lezing ‘uit de muur’. Onze snackbar biedt korte impactvolle ervaringen om kennis te maken met onze energie en werkwijze. 

HOE

We stemmen met je af welke snack het beste bij je past en brengen de ervaring naar je toe. 

VOORBEELDEN

Tijdens het Buitengoedfestival hebben onze troubadours rondgelopen en onderwijsverhalen verzameld en doorverteld. Met het WHY-loket konden de studenten van het Grafisch lyceum Utrecht met een gesprek terug naar zijn/haar drijfveren.

Check hieronder onze SNACKS SNACKS

 
WhatsApp Image 2021-11-30 at 23.21.26.jpeg

TROUBADOUREN

Troubadours houden zich niet aan programmering en kaders. Ze trekken als loslopend wild van oudsher rond van dorp naar dorp. 

We zetten je aan het denken door verhalen te verzamelen onder bezoekers en medewerkers over thema’s als; lef hebben, experimenteren en jouw persoonlijke ambities en dromen. 

 

In te zetten op evenementen of op normale les -en werkdagen.


2 Troubadours 2,5 uur €450,- 

EXPERIMENT

Heb je een vooruitstrevend idee in je hoofd en krijg je het niet concreet? Dan helpen we je deze ideeën verder te ontwikkelen en daadwerkelijk uit te voeren in een vorm van een experiment. 

Experimenteren laat ons leren wat werkt en wat niet werkt. Je krijgt instant feedback, ontdekt of het energie geeft en laat meer mensen kennismaken met jouw verhaal. Hierbij maak je gebruik van de  kracht van imperfectie. 

 

Geschikt tijdens persoonlijke leerprocessen, uitdagingen of een transitie trajecten binnen jouw organisatie. 

WoRKSHOP EXPERIMENTEREN €750,- 

Schermafbeelding 2022-03-16 om 22.53.09.png
glu_edited.jpg

WHY-LOKET

In het Why-loket brengen we drijfveren in kaart met behulp van een set kaarten. Met mooie inzichten en ook wat humor en lol wordt je ‘doorgelicht’ door een ervaren coach. 

Het Why-loket kan voor dagdelen ingezet worden voor studenten of medewerkers tijdens projectweken, evenementen of op normale les-en werkdagen.  We coachen in rondes van 30 minuten.

PER DAGDEEL  €450,-