KABOLD JONGEREN

Kabold jongeren doen iets vanuit hun idealen en talent. Ze laten ons zien wat er te bereiken is bij jonge mensen als je ze helpt om hun ideeën serieus te nemen en mogelijk te maken.
Los van verplichtingen en verantwoordelijkheden, hebben zij ontdekt wat hun echte drijfveren zijn en dat ze zelf de regie kunnen pakken. 

Voor deze jongeren is hun eigen project erg bepalend geweest voor hun zelfbeeld. Het gaat niet om het resultaat dat ze bereikt hebben maar om wat ze gaandeweg voor zichzelf ontdekt hebben: Wie zij zijn en wat hun mogelijkheden zijn. 
Youssra.jpeg

YOUSSRA

YOUSSRA maakt haar eigen podcast Kletspraat over feminisme. Youssra is humble, eerlijk en oprecht. Zij stelt de vragen die niemand stelt. Ze laat zich graag inspireren. 

WhatsApp Image 2021-05-18 at 15.46.50.jp

TOM

TOM ontwikkelt een app waarmee mensen anoniem kunnen solliciteren. Tom heeft een enorme drive om ongelijkheid op te willen lossen. Hij is heel erg gedreven; Het kan altijd beter. Hij leert graag van anderen en blijft zijn ambities en vooral zijn idealen najagen. 

IMG_1922.jpg

FELIZ ontwerpt kleding van restafval.

Feliz denkt altijd in verbindingen en krijgt mensen gemakkelijk met haar mee. Ze is innemend, oprecht, bloedeerlijk en heeft veel lef. Ze stapt met gemak op mensen af en blijft op een vrolijke manier kritisch. 

FiLIZ