Ben jij tussen de 13 en 20?
Heb jij een enorme passie? Doe je graag dingen op jouw manier?
Dan is MADE het programma voor jou!

Leer tijdens MADE in drie maanden hoe je door te ondernemen meer uit jezelf haalt. Zet een project op vanuit jouw passies en talenten

 

Onderneem jouw eigen doel in de echte wereld. Jouw wereld:

  MADE

check het programma

en GEEF JE SNEL OP!

Bij 10 aanmeldingen starten we een nieuwe groep!

WAarom werkt MADE?

 • MADE is buiten schooltijden dus je hebt de volledige vrijheid in wat jij wilt leren en hoe.
   

 • Het programma en de werkwijze is opgebouwd uit korte, intensieve sprints.
   

 • Jouw programma wordt (gedeeltelijk) gefund door bedrijven, gematch op jouw doel.
   

 • Je bent omringd door gelijkgestemden en rolfiguren. Je bouwt een uniek netwerk op.
   

 • Je krijgt volledige ondersteuning om zoveel mogelijk zelf te bedenken en te bepalen.
   

 • Je leert volledig te werken vanuit passies en talenten.
   

 • We organiseren feestjes en inspirerende activiteiten.

Veel gestelde vragen:

Kan ik het samen met iemand doen? / Krijg ik hulp?

Jazeker, we bouwen samen met jou een doel rondom jouw passie en talenten en we ondersteunen jou om je project zelf te ondernemen. Maar, daar hoort zeker hulp bij van anderen!! Kortom, jij staat als persoon centraal en we zoeken met jou anderen die jou helpen. 

Kan ik alles doen wat ik wil? Kan ik ook meerdere dingen doen?

Een project wordt tof als jij je passies en talenten slim combineert. Dus, JA! We stellen samen een doel dat je in drie maanden kunt behalen. Het is ook mogelijk om twee keer (of meer) aan MADE mee te doen en om een doel te stellen voor zes maanden. Alles kan, jij onderneemt jouw eigen project, wij bieden kennis en ervaring om jou te ondersteunen hierin. 

Is het verplicht twee avonden per week?

We verwachten je minimaal 1 avond per week. We bepalen met de groep 1 vaste dag. Wij zijn er zelf 2 avonden per week. De rest van de tijd bepaal je zelf. Voorwaarde voor deelname aan MADE is dat je voldoende tijd maakt om je doel te behalen. Bepaal je dus dat je niet twee avonden per week nodig hebt maar kom je toch in de knoop met je doel? Dan verwachten we van jou dat je er twee avonden bent. 

Kan ik ook als project iets voor LOLmakers doen?

Voorwaarde van de pilot is dat je, in ruil voor de lage eigen bijdrage die je betaalt, iets terug doet voor ons. Wat dat is, bepaal jij zelf. Sommige deelnemer staan heel erg achter de visie van LOLmakers: onderwijs innoveren met ondernemendheid. Zij kiezen een project waarmee zij daar aan bijdragen. Zo is bijvoorbeeld ons filmpje op deze pagina gemaakt door een leerling. Ook de flyers en alles wat wij ontwikkelen is ontwikkeld in samenwerking met een team leerlingen die ons helpt. Een leerling, Milan is zelfs mede-eigenaar van LOLmakers. 

Waar vindt MADE plaats?

MADE vindt plaats op Havo de Hof (Dapperstraat 315, Amsterdam). Daarnaast willen wij jullie laten ervaren wat er mogelijk is buiten school. Daarom gaan we zo nu en dan naar B. Amsterdam. Bij B. Amsterdam kom je in een omgeving terecht waar je zult ervaren dat er veel meer mogelijk is met ondernemen. 

Geef je hier op voor MADE