hou je koppie erbij met het mindmaster pakket van Kabold

Mindfulness zweverig en saai? Zeker niet! Super belangrijk juist. Vooral voor middelbare scholieren die de laatste jaren steeds vaker kampen met mentale klachten. Daarom ging Kabold aan de slag met het Mindmaster lespakket voor jongeren. Het gratis (!) pakket bestaat uit een set kaarten en online video's en draagt bij aan:

  • Verlagen van stress

  • Versterken van concentratie

  • Bevorderen van zelfkennis

  • Creativiteit & Sociale omgang

Wil je de full Mindmaster experience? Nodig dan een van onze rustgevers uit voor een inspirerende workshop. Kabold gelooft dat je leert door zelf te doen en zelf mee te maken. Mindmaster is daarom gratis beschikbaar zodat je het direct kunt toepassen. Natuurlijk helpen we je graag met de implementatie ervan. 

20220407_131846_edited_edited.jpg
unnamed-5.jpg
unnamed-6.jpg

arjan van rheenen

ruben wiltink

"Tijdens ons onderwijs merken we dat studenten het lastig vinden zich te concenteren. Dat is ook niet zo gek als er zo veel gratis prikkels voor het oprapen liggen.  Studenten zijn snel afgeleid en komen moeilijk in een flow. We willen de studenten laten zien dat je met focus en aandacht tot verdieping kan komen en het vooral ook rust in je hoofd geeft. Het lijkt ons tijd om het onderwerp ‘focus en aandacht’ in het Grafisch lyceum Utrecht onder de aandacht te brengen."

 

 Ruben & Arjan, opdrachtgevers MindMaster en docenten op Grafisch Lyceum Utrecht 

Listening to Music
Mindmaster_experiment3.png

Mag ik van jou ...
een experience kaart?

Mindmaster-challenge3.png
Mindmaster-kampvuur2.png
De kaartenset is tot stand gekomen na gesprekken met docenten en studenten. Daaruit bleek dat het thema 'Mindfulness' vooral als zweverig en ongrijpbaar werd ervaren. Moeilijk mee te werken dus. Mindmaster maakt het easy voor je. Met een set kaarten die bestaan uit drie verschillende thema's: 
  • Experiences - ga samen echte ervaringen aan in de les
  • Kampvuursessies - vormen om te reflecteren op wat je samen ervaren hebt
  • Experimenten - iets uitproberen wat voor de student nuttig voelt en kan gaan toepassen.
Mindmaster maakt mindfulness leuk, fris en actiegericht. Zet jongeren in hun kracht zodat ze zelf ervaren hoe het is om eigenaar te zijn van hun eigen proces. Mentale kracht helpt ze nu, en in de toekomst vooruit. 

ontdek meer op
ons youtube kanaal

Besteed je schermtijd slim en bekijk de Mindmaster video's. Op de kaartenset vind je QR-codes die doorlinken naar ons YouTube kanaal. Daar staan video's van echte Mind-Masters en helpen de leerlingen met het begrijpen van de kracht van mindfulness.  Zoals dit filmpje van Kasper van de Meulen, docent biologie die op eigen initiatief met mindfulness aan de slag ging in zijn eigen klas .

Adem in ... En stuur een mail!

Yes, gelukt! We reageren binnen twee werkdagen op je mail.

wil je Meer met mindmaster?

Door
ontwikkelen

Bekostig de ontwikkeling van nog meer leskaarten die wij vervolgens weer gratis beschikbaar stellen voor alle scholen. Wij ontwerpen deze in samenspraak met jullie. 

Dit kost ±€1500,- excl. BTW en reiskosten 

Vind je dit super tof en wil je het gewoon supporten? Doneer een bedrag naar keuze.

Doneren?

Steven.jpeg

workshop experts

Onze Mind-Masters weten uit ervaring hoe belangrijk het is om je hoofd koel te houden en je leven in balans. Hun ervaring en kennis weten ze met veel enthousiasme over te brengen op de studenten. Naast de kaartenset en de online video's, kun je deze experts uitnodigen voor een workshop. De kosten voor een 2-uur vurige workshop zijn vanaf €300,- excl. btw en excl. reiskosten.  

Ben jij een master in jouw vakgebied? En wil je ook studenten inspireren?
Stuur dan een
e-mail naar hallo@kabold.com

At work

Workshops docenten

Wij helpen je collega's op weg om met MindMaster aan de slag te gaan. Deze workshop kost €750,- excl. BTW en reiskosten

Wil je het gedachtegoed van MindMaster breder implementeren op jouw school? Middels een ontwerpsessie werken wij dit met jullie uit. 

Kosten 750,- excl. BTW en reiskosten

20220407_131846_edited_edited.jpg

Niet zelf
printen?

Wij hebben nog 3 gedrukte kaartensets beschikbaar op ecologisch dik papier, gebundeld met boekringen, inclusief mooi doosje.

 

Kosten per set: €65,- excl. verzendkosten.

 

Mail ons naar hallo@kabold.nl 

 

nog niet helemaal zen en heb

je vragen over mindmaster?

stuur ons een mailtje: 

hallo@kabold.nl