top of page


Welkom bij...
The Village


WAt wil jij mee-maken?!

Tussenjaar programma

The Village is een tussenjaar programma voor jongeren die hun eigen pad willen bepalen en die willen leren in de echte wereld. Een revolutionaire manier van leren en samen leven, opgericht door een club mensen die al jaren bezig zijn met onderwijs mooier, gaver en echter te maken. Wat maakt the Village zo bijzonder:
 

 •  Je leert op allerlei gave plekken in Utrecht bij mensen die jou inspireren.

 •  Daarnaast werk je aan echte life-skills; van het bouwen van je eigen stoel tot aan hoe je The Village bestuurt.

 •  In 2 maanden 3 dagen per week ontdek je wie je bent, wat jou interesseert en hoe we anders met elkaar kunnen samenleven en leren.

 •  Dit doen we samen vanuit onze home-base, tussen de kunstenaars, horeca, ondernemers en werkplaatsen op de culturele vrijhaven De Nijverheid :)!

The Village is er 100% voor jou, dit is jouw tijd. Dus volg je interesses en get real!

 


Ontdek hier onze vier pijlers: 

Wij zien je 

Get real

Community

mini maatschappij

The Village is gemaakt zodat jij ontdekt wat jouw potentie is en waar jij gelukkig van wordt. Dit helpt je om betere keuzes maken voor jouw toekomst. Onze coaches kijken daarom continu met je mee.

Wij organiseren speciaal voor elke deelnemer een unieke dag. Dit is een ontmoeting of ervaring: Iets waarvan wij denken dat het jou een boost geeft!

 

Alles wat we hier doen is echt. Want door samen dingen te doen ontdek je het meeste over jezelf en elkaar. 

 

Je leert hier life skills zoals bouwen, programmeren, repareren, eten maken, mediteren enzovoorts. dingen Ook bestuur je samen The Village.

 

Tot slot gaan we ook nog samen een heel weekend de natuur in. Daar leer je jezelf en elkaar écht kennen! 

 

In The Village ontwerpen we samen met jou jouw unieke leerreis. Je krijgt je eigen leerbudget om vrij te besteden zodat je kun leren waar en van wie je maar wil: De stad is jouw leerplek. Hiermee leer je om je eigen pad te bepalen en ontdek je waar jij enthousiast wordt. 

Daarnaast gaan we ook samen met de groep op pad. Om de week ontdekken we samen de omgeving. We bezoeken vrachtschepen, moestuinen, kantoren en wat dan maar ook.

1 dagdeel helpen we hier mee en 1 dagdeel leren zij ons iets. 

 

The Village is een mini-maatschappij waarin we  experimenten met nieuwe vormen van leren én samenleven. Want dat dingen echt anders moeten en kunnen, dat weten we allemaal!

Denk aan andere vormen van; economie, wonen, ons voedselsysteem en ons onderwijssysteem. We proberen deze dingen direct uit in The Village. 

Onze Merel leert je om dit te doen vanuit een regeneratieve gedachte. We leren van de natuur en kijken hoe we dit op een moderne manier kunnen gebruiken.

 

"Ik heb  ontdekt  dat ik 
Meer in me heb   dan  
ik  wist. Nu ben ik zelfs 
jongerencoach geworden"
Pogramma
drone foto groen.jpg

Programma the village

1 dag per week: Homebase 
(persoonlijke)coaching, bouwen aan mini-maatschappij en vrienden maken. 

Leren in de praktijk: ½ dag meewerken, ½ dag leren van..  Soms op locatie soms op onze eigen homebase.
Twee keer gaan we samen een weekend de natuur in!

We helpen je jouw eigen leerreis vorm te geven met je eigen leerbudget en ons netwerk. Je gaat een dag per week leren waar jij wil en van wie je wil. 

Ennoblij.jpeg
Kennismaken


Kom kennis met ons maken!

 • Kennismakingsdag!
  zo 12 feb.
  Utrecht
  12 feb. 10:00 – 13 feb. 14:00
  Utrecht, CAB-Rondom 90, 3534 BE Utrecht, Nederland
  Wil jij echt komen ervaren hoe een dag op The Village er uit ziet? Kom naar onze kennismakingsdag! Hier beleef je een halve dag op The Village. We bouwen een vuurtje, je ontdekt wat over jezelf en er is genoeg tijd voor al jouw vragen!

Neem contact met ons op voor een online kennismaking of kom ervaren hoe het is op onze proefdag!

 

Deelnamekosten van The Village zijn €3000,-. Dit is inclusief alles: Het programma, lunch, meerdaagse, en je persoonlijke dag.  The Village valt onder een stichting en rekent alleen de noodzakelijke kostprijs. Heb je hulp nodig om dit te betalen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee. 

De eerste Village start in Maart 2023 in Utrecht voor €2500,- 

20221010-DJI_0068.PNG

Het dreamteam

Het team van The Village bestaat uit ervaren coaches, ondernemers en kunstenaars met een enorme passie voor

jongeren. Het zijn allemaal lefballen die veel tijd en liefde investeren om het onderwijs van onze dromen waar te maken. Mensen die zeggen: Het kan wél en die het dan ook nog eens doen. Klik op hun naam voor hun persoonlijke missie

Support ons 

Geloof je in dit initiatief en in ons? Of hebben wij in het verleden veel voor je betekend? Steun dan ons met een donatie.

 

Dit geld komt terecht op onze jongerenstichting Stichting LOLmakers en wordt gebruikt voor de oprichtingskosten van The Village. 

Via de knop hieronder kom je direct uit op een betaallink waar jij zelf een bedrag kunt kiezen. 

Je kunt ook je kennis en tijd doneren, neem daarvoor contact met ons op. Wil je een grotere gift doen? Neem dan ook contact met ons op. 

Donatie

Contactgegevens

KABOLD 

Obrechtlaan 28
6711 EL Ede

hallo@kabold.nl

KvK: 85165344

Btw: NL863532032B01

Bank: NL22 TRIO 0320 4119 82

“The planet does not need more successful people. It needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds. People who live well in their place. And these things have little to do with succes as we have defined it" 

Contact ons 

We reageren binnen 2 werkdagen

bottom of page