top of page
ld-export-08185ace-10212022.JPG

Over Kabold

Onder het mom van  'Als je je weg niet kunt vinden, moet je hem zelf leren maken'  is Kabold in 2015 gestart als LOLmakers. Voor deze officiële start, steunden wij al jaren middelbare scholieren en MBO-studenten in het vinden en najagen van hun GRIT: die droom waar jij passie en volhardendheid voor hebt. 

Al snel kwamen wij erachter dat voor échte verandering, ook scholen en het bedrijfsleven betrokken moeten zijn. Daarom richten wij ons sinds 2020 niet alleen meer op jongeren, maar op pioneers binnen een organisatie. Mensen die het huidige systeem als knellend ervaren. Daar begínt de verandering.

Missie
dji_fly_20221010_134140_67_1665402117280_photo.jpeg

de waarom & wat

Wij dromen van een open leeromgeving waarin talent de ruimte krijgt om zich volledig te ontplooien. Een wereld waarin we leren door te experimenteren. 

 

Daarom ontwikkelt Kabold projecten, leerlijnen en (onderwijs)programma’s die uitdagen om zelf de regie te pakken. Om dingen voor elkaar te krijgen en eigen interesses serieus te nemen. Dit doen wij voor scholen en het bedrijfsleven. Tegelijk ontwikkelen we veel autonome projecten volledig in vrijheid. Wij geloven dat wrijving voor glans zorgt. En zien dat zelfsturing en autonomie, jong en oud, motiveert. 

voor wie

Pioniers binnen de organisatie, van het onderwijs tot het bedrijfsleven, die het huidige systeem als knellend ervaren. Zij zijn mensen die het anders willen. De doeners. Door lef te tonen zorgen zij voor verandering. Alleen weten zij niet altijd hoe of waar te beginnen. Kabold gaat naast deze pioniers staan. Door samen te experimenteren, te observeren maar vooral door gewoon te gaan dóen. 

het (vier)koppige team

Het traditionele onderwijs ontgroeid en vanuit een gezamenlijke drijfveer samengekomen. Het team van Kabold bestaat uit vier eigenzinnige creatievelingen die niet alleen op de werkvloer maar ook privé streven naar een regeneratieve samenleving waarin ieder zijn eigen unieke pad bewandelt. Een hecht team met superveel verschillende achtergronden en ervaringen. Dat is onze kracht!

susan3b.jpg


SUSAN AU 


Kunstenaar, onderwijskundige, coach en inspirator 

susan3b.jpg

Iris Hermens

 

Onderwijskundige, coach en bedenker jongerenprogramma’s

IMG_1709.jpg

merel collenteur

 

Bioloog, coach en bedenker van buitenschoolse avonturen

P1001143.jpg

Anneke hylkema

Onderwijskundige, coach en bewustzijn begeleider. 

DSC01436.jpg

Contactgegevens

KABOLD 

Obrechtlaan 28
6711 EL Ede

hallo@kabold.nl

KvK: 85165344

Btw: NL863532032B01

Bank: NL22 TRIO 0320 4119 82

Stel je vraag

We reageren binnen 2 werkdagen

bottom of page