top of page

Regeneratieve generatie

Regeneratief watte? Ja re-generatief. Dat is de logica van het leven. Regeneratief denken is denken vanuit de logica van de natuur. We gebruiken de oeroude intelligentie van de natuur om van te leren. De generatie die wij nu opleiden staat op de barricades van verandering. Zij willen en moeten onze maatschappij omvormen naar een regeneratieve maatschappij. Zij zijn the regenerative generatie.


Maar, wat is het nou precies? In de natuur is geen afval, heeft iedereen en alles een functie en staat alles in elkaar met verbinding. Onze Merel Collenteur is van oorsprong bioloog en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in regeneratief denken. The Village is voor haar en voor onszelf een voorbeeld van hoe je programma's regeneratief kunt vormgeven, van top tot teen. Van bestuursvorm tot aan hoe we jongeren coachen. Zo delen we onze programma's qua energie in volgens de cyclus van seizoenen en leren we coaches teamleiders om op een regeneratieve manier naar hun team te kijken.


Wil je hier meer over weten? Merel geeft workshops aan (school)leiders en iedereen die hier interesse in heeft. Neem hierover contact met ons op als je hierover meer wil weten. Wil je het ervaren? Kom een dag naar The Village!
62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page